Om BizLab Analytics

BizLab Analytics är ett svenskt techbolag. Företaget utvecklar en applikation som med hjälp av AI-teknik i digitala skärmar mäter och analyserar flöden av människor. Det ger t.ex. butiker och flygplatser värdeskapande informatiom om människorna runt skärmarna, deras reaktion på budskapen och möjlighet att anpassa dessa. 

  • Vill du veta mer?

    Boka ett personligt möte med oss redan idag!

3 anledningar att väja BizLab

Helt nya möjligheter


Med vår AI-applikation möjliggör vi mätning, anlays och optimering av marknadföring på ett sätt som tidigare inte var möjligt.

Långsiktigt

Vi utvecklar ständigt BizLab FLOW med nya och förbättrade funktioner samt nya anpassningar till tekniska förändringar inom t.ex. AI. 

Tryggt och GDPR-säkrat

BizLab FLOW och systemet runt AI-applikationen är helt anpassat till GDPR och säkert ur alla aspekter. Ingen personlig information samlas in och inga bilder eller videos sparas i systemet.  

Vi söker en Affärsutvecklare!

BizLab är ett banbrytande startup-företag som står i startgroparna för att lansera vår mjukvara på en bred marknad. Vad som gör oss unika är att vi har finansierat hela vår utveckling internt, utan externa investeringar, vilket har möjliggjort att vi kan fokusera helt på att vidareutveckla vår applikation istället för att jaga finansiering - något som verkligen sticker ut i dagens startup-landskap. För närvarande har vi 15 medarbetare, varav 12 är utvecklare. I augusti står lanseringen av BizLab FLOW för dörren, och vi söker nu en skicklig affärsutvecklare som vill vara med på resan.

I rollen som affärsutvecklare kommer du att ha en central och avgörande position hos BizLab, där ditt ansvar blir att driva vår tillväxt och säkerställa att vi når våra uppsatta mål. Som en del av BizLab förväntar vi oss att du tar ett helhetsansvar för hela säljprocessen, från strategisk utveckling av kundbasen till framgångsrik avslutning av nya affärer. För att lyckas i rollen krävs det att du är engagerad, ansvarsfull och har förmågan att förstå våra kunders behov av både mjukvara och hårdvara.

Vi söker dig med ett genuint intresse för ny teknologi och som följer branschtrender inom områden som digital skyltning, media och marknadsföring. Som person är du strukturerad, kreativ och lösningsorienterad. Vi värdesätter en handlingskraftig person som tar egna beslut med affärsmässig grund. Formella krav har vi inte, men vi ser gärna att du har ett bevisat track record inom liknande roller.

För ytterligare information är du välkommen att maila vår grundare och VD, Magnus Hansson.