Logga in

Nyheter

Här kan du läsa om vad som händer på BizLab Analytics.

Vill du få det i din mail så fort det händer något intressant, tryck på knappen nedan.

Bizlab-analytics på Retail technology 2023

Den 31 maj – 1 juni 2023 på Kistamässan i Stockholm öppnas portarna upp till norra Europas största mötesplats, mässa och konferens för hela handeln och e-handeln.

Vi bjuder på entrén och ger 20% på konferensen.

Under två intensiva dagar får besökarna ta del av en heltäckande mässa, startup-område, branschmingel, seminarier, och en konferens i absolut världsklass med föreläsningar, paneldebatter, workshops, kompetensutveckling, nätverkande och mycket mer.

Christian Bönnelyche blir en del av teamet på BizLab-analytics

Nästa generations AI baserade butiksreklam där data är det nya guldet. Christian har de senaste åren varit djupt involverad inom liveshopping men även att utveckla fotbollsklubbarnas digitala intäkter. Christian har också tittat på hur man kan få en hävstångseffekt på alla typer av fysiska säljfunktioner och hur man kan göra e-handeln mer personlig.

För mig som under de senaste 6 åren jobbat med interactive e-commerce i olika former känns det fantastiskt att nu få jobba med en interaktiv annonsupplevelse i världsklass ute i butikerna där det tidigare ”bara” handlat om exponering av erbjudanden. Att kunna exponera rätt budskap för rätt kund i butik samtidigt som man få information i realtid om hur butikskampanjen går känns så intressant. Nu vill vi hitta partners som tillsammans med oss och de butiker vi jobbar med vill utveckla detta till att bli ännu bättre.