Logga in

Nyheter

Här kan du läsa om vad som händer på BizLab Analytics.

Vill du få det i din mail så fort det händer något intressant, tryck på knappen nedan.
.

Juli 2023

BizLab Analytics ingår partnerskap med Ålandstidningen 

Den 23 juni undertecknades ett avsiktsavtal (Letter of Intent, LOI) med Ålandstidningen för att etablera ett gemensamt ägt dotterbolag på Åland. BizLab utvecklar en omfattande och komplex mjukvara som kontinuerligt vidareutvecklas. Åland är tänkt att fungera som en marknad där vi gemensamt kan testa och utvärdera nya funktioner i verkliga miljöer. Vi ser Åland som en potentiell motsvarighet till Norrland i Sverige där många biltillverkare testar sina bilar under vintriga miljöer. På Åland kommer vi testa och utvärdera nya AI tjänster. De första installationerna kommer att påbörjas under hösten 2023. Vi ser fram mot att samarbeta med Ålandstidningen som blir en pionjär inom användningen av avancerad AI teknologi inom mediabranschen.

Juni 2023

retail technology 2023

I månadsskiftet maj/juni var BizLab Analytics en av utställarna på Retail Technology mässan i Stockholm, där vi demonstrerade vår mjukvara. Intresset var stort och vi knöt kontakter både i och utanför Sveriges gränser. Missade du oss kan du kontakta oss direkt för en demo.


April 2023

BIZLAB ANALYTICS medverkar PÅ RETAIL TECHNOLOGY 2023

Den 31 maj – 1 juni 2023 på Kistamässan i Stockholm öppnas portarna upp till norra Europas största mötesplats, mässa och konferens för hela handeln och e-handeln.

Under två intensiva dagar får besökarna ta del av en heltäckande mässa, startup-område, branschmingel, seminarier, och en konferens i absolut världsklass med föreläsningar, paneldebatter, workshops, kompetensutveckling, nätverkande och mycket mer.

Länk till Ålandstidningen nedan