Logga in

Hur fungerar vår teknik?

FLOW är vår mjukvara som drar nytta av den kraftfulla kombinationen av att lokalt köras direkt på mediaspelaren som är ansluten till dina skärmar och en molnbaserad lösning.
Genom denna skalbara lösning möter vi dagens och morgondagens krav på prestanda, samtidigt som du enkelt kan lägga till nya funktioner med ett knapptryck.

Computer Vison 

Kärnan i vår mjukvara bygger på computer vision kombinerat med Artificiell intelligens.

Enkelt beskrivet betyder det att FLOW blir medveten om sin omgivning och kan identifiera, analysera och räkna personer eller fordon framför dina digitala skärmar med mycket hög träffsäkerhet.

FLOW 

FLOW erbjuder två centrala funktioner som gör din annonsering mer effektiv och anpassad.

AI Ads: Annonserna aktiveras endast när den relevanta målgruppen befinner sig framför bildskärmen.  Detta säkerställer att dina annonser når rätt personer och ökar chanserna för en framgångsrik kampanj.

Ads Playlist: Med denna funktion har du en traditionell spellista där annonserna visas i en loop. Du har flexibiliteten att lägga in ett antal triggers för att exkludera eller aktivera olika annonser baserat på specifika kriterier.


FLOW ANALYTICS  

Du får detaljerad uppföljning med hur många personer eller fordon som passerat en specifik bildskärm. FLOW Analytics ger dessutom statistik över hur många personer som verkligen sett ditt budskap,  fördelat på ålder kön och tid. 


Lås upp kraften med ditt data!

Vi strävar efter att ge våra kunder högsta möjliga affärsvärde. Vår huvudprodukt är styrning av digitala skärmar, men vi har inte stannat där.

Med bara ett knapptryck kan du aktivera vår avancerade besöksräknare, då får du en komplett bild av dina besökare. Eller om du vill få insikter kring trafikflödet utanför din butik och  se din konverteringsgrad.

Data är guld värt, men hanterignen är nyckeln till framgång 

Målgrupp 

På Internet kan annonsörer skräddarsy sina annonser baserat på målgruppen man vill nå. Inom DOOH och butiksreklam är det vanligtvis baserat på beräkningar och antaganden. Vi tycker att det är dags att sluta gissa och få exakta målgruppsdata.

 Med FLOW vet du exakt hur många som passerar varje skräm, hur många som sett ett budskap och hur länge dom tittat. Dessutom en demografisk uppdelning av din publik.

Nu kan du optimera din annonsering och säkerställa att du når rätt personer vid rätt tidpunkt.

Externa faktorer

Väderstyrning och tidsstyrning är faktorer som ger ytterligare en nivå med att anpassa budskapet mot din målgrupp.

För besöksräknaren fyller detta även en viktig funktion då antalet besökare kommer att påverkas om solen skiner eller om det regnar.Kontaktkostnad

Vi levererar objektiva och exakta data över hur många visningar ditt budskap haft, samt hur många som faktiskt sett ditt budskap fördelat på ålder och kön. 

De som säljer annonser på sina skärmar får nu möjlighet att ta betalt utifrån en kontaktkostnad i stället för traditionella fasta priser per vecka. Det ger dig möjligheten att vara mer flexibel i din prissättning.


Låt oss prata med varandra!

Vi ser fram mot att få höra mer om dig, fyll i formuläret nedan så återkommer vi så fort vi kan
Namn E-post Meddelande Jag accepterar reglerna och villkoren och integritetspolicyn Skicka in

BizLab Analytics

Postadress
Karpvägen 70
181 30 Lidingö 

info@bizlab.se