Våra Experttjänster

Med avancerad computer vision och AI-teknik möjliggör vi mätning, analys och optimering av marknadsföring på ett sätt som tidigare var otänkbart

CMS 

Upptäck möjligheterna med dagens avancerade teknik genom vårt lättanvända CMS. Vi gör det smidigt att publicera dina budskap på tre olika sätt: Spellista, Segment & Marketing Automation. 

Spellista: Skapa snabbt och enkelt din spellista med annonser, välj mellan enskilda skärmar och grupper av skärmar. Planera när du vill att spellistan ska visas, tryck sedan på ‘publicera’ och är klar!

Segment: Träffsäkra dina budskap till rätt målgrupp vid rätt tidpunkt med vår segmenteringsfunktion. Skräddarsy dina annonser för olika segment och öka effektiviteten i din marknadsföring. Vår plattform ger dig verktygen för att nå specifika målgrupper, vare sig det är män i åldern 55–64 eller kvinnor i åldern 18–24.

Marketing Automation: Maximera effekten av din marknadsföring med vår smarta Marketing Automation-funktion som anpassar annonser baserat på omgivande förhållanden. Dra nytta av segmenteringens kraft med en spellistas enkelhet, oavsett om det är högtrafiktider eller lugnare perioder framför dina skärmar.

ANALYTICS

Med vårt analysesystem för digitala skärmar kan du få djupgående insikter i prestandan. Få en inblick i den aktuella räckvidden för varje skärm, vilka tittare som exponeras för ditt budskap och hur länge de engagerar sig. Med Bizlab Analytics True Sales-funktion kan du smidigt jämföra verkliga försäljningssiffror med exponeringen av ditt budskap, vilket ger dig omedelbar feedback om effektiviteten av din marknadsföring. Genom att skräddarsy dina marknadsföringsinsatser efter din specifika målgrupp kan du optimera din digitala skärms potential och öka försäljningen.

Vår AI-drivena analys erbjuder en omfattande förståelse för din målgrupps beteende och preferenser. Genom att samla in och analysera data i realtid kan vi hjälpa dig att förutse trender och optimera din kommunikationsstrategi för att maximera din synlighet och öka din försäljning.

Vårt analysesystem är utformat för att vara användarvänligt och enkelt att integrera med dina befintliga system. Vi strävar efter att ge dig verktygen du behöver för att fatta välgrundade beslut och driva framgångsrika kampanjer som ger mätbara resultat.

PERSONRÄKNARE

Upptäck kraften i vår avancerade personräknare som levererar ovärderliga insikter i realtid. Få detaljerad information om besökarantal, ålder, kön och vistelsetid för en djupare förståelse av din kundbas. Använd den smarta POI-funktionen för att exkludera personal och få korrekta besöksstatistik. Vi berättar gärna mer om dessa cutting-edge funktioner.

Vår personräknare är skräddarsydd för din verksamhet, vilket innebär att den är optimerad för att ge dig exakt den information du behöver för att fatta välgrundade beslut och maximera din verksamhetspotential.

Med realtidsdata från vår personräknare kan du inte bara få en ögonblicksbild av dina kunders beteende och preferenser utan också förutse trender och ta proaktiva åtgärder för att möta deras behov.

Oavsett om du driver en fysisk butik, en onlineplattform eller en kombination av båda, så kan vår avancerade AI-teknik förändra sättet du ser på kundinteraktion och affärsutveckling.

Varför Välja Oss?

Våra realtidsinsikter eliminerar behovet av gissningar och ger dig konkreta data för bättre beslut.

Skräddarsydda lösningar


BizLab erbjuder anpassade lösningar som är specifikt utformade för att möta ditt företags unika behov och mål. Detta säkerställer att du får den mest effektiva och relevanta tjänsten för att driva din verksamhet framåt.

Expertis och erfarenhet

Med ett team av erfarna proffs inom olika områden, erbjuder BizLab en djupgående kunskap och expertis som kan hjälpa ditt företag att navigera komplexa affärsutmaningar och maximera tillväxtmöjligheter.

Kostnadseffektivitet och resultat

BizLab fokuserar på att leverera mätbara resultat som ger dig en hög avkastning på din investering. Genom att optimera processer och implementera strategiska initiativ, hjälper BizLab ditt företag att öka effektiviteten och förbättra lönsamheten.